Nieuwe Workshop serie intuïtieve fotografie!

Drie zondagmiddagen gaf ik workshops intuïtieve fotografie in de Kunsthal in Rotterdam. Hier heb ik enorm veel energie van gekregen, mooie positieve reacties, en zeer bijzonder om de verschillende fotografen buiten hun gebaande paden te zien gaan. Dit smaakt naar meer en daarom start ik vanaf september een nieuwe workshop serie.

Graag zou ik jou in deze workshops willen coachen om jouw eigen fotografie naar het volgende niveau te brengen. In een groep van 4 tot 6 personen gaan we gedurende een half jaar aan de slag met jouw eigen specifieke vragen op het gebied van bijvoorbeeld thematiek, invalshoek, gevoel in het werk of techniek.

Gedurende zes maanden werk je aan je eigen project en ontmoeten we elkaar als groep maandelijks op een avond van 19-22 uur in Galerie Sehnsucht in Rotterdam. De galerie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. De kosten voor de workshop zijn 450 euro.

Meld je aan door me een mailtje te sturen op: info@elidijkers.com. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan!

Eli

Workshop intuïtieve fotografie